Vakantie
In de vakanties organiseren wij een aantal dagen leuke activiteiten voor kinderen met een beperking.
 
Voor wie?
Kinderen met een autisme spectrum stoornis, ADHD, gedragsstoornissen, verstandelijke beperkingen en alle andere kinderen die het leuk vinden om deel te nemen. Binnen het programma zijn er mogelijkheden voor jonge kinderen (vanaf ongeveer 4 jaar) en oudere kinderen (tot ongeveer 18 jaar).
 
Kosten?
De kosten bedragen bij 1 op 4 begeleiding 58,- euro per dagdeel (inclusief vervoer, eten/ drinken, materialen of toegang tot een attractie). Bij intensievere begeleiding zal de prijs aangepast worden.
 
Wat is het programma?
Het programma hangt samen met de periode van het jaar. 's Zomers zo veel mogelijk buiten, 's winters meer actiteiten binnen. Activiteiten die mogelijk zijn: zwemmen, speurtocht, film kijken, knutselen, koken, spoorwegmuseum, dagje boerderij, Nemo etc.
 
Hoe kan ik opgeven?
Opgeven voor het vakantieprogramma kan het beste telefonisch of per mail. 
Voor nieuwe clienten: Wij maken dan een kennismakingsafspraak met u, een intakegesprek. De kosten hiervan bedragen 35,- euro. Wij vragen u dan om de gegevens van uw kind in te vullen op een formulier speciaal bestemd voor de dagopvang.
 
Meer informatie?
Het programma voor de kerstvakantie wordt een paar weken van te voren bekend gemaakt.
 
Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen, neem gerust contact op dan zullen wij proberen ze te beantwoorden. Voor contact gegevens zien kopje ' contact' in het menu.