Vacature & stage & vrijwilliger

Hieronder kunt u zo actueel mogelijke informatie vinden wat betreft stages en vacatures. Voor beiden geldt dat wij open staan voor mensen met een minimale MBO niveau 4 opleiding. Wij zijn niet gebonden aan vaste opleidingen.

Zijn er geen vacatures? Een open sollicitatie is altijd goed.

Stage:

De sollicitatieronde voor het schooljaar 2019/2020 is inmiddels gesloten.
 
Wij hebben plek voor de volgende pedagogische/ psyhchololgische opleidingen:
MBO 2e en 3e leerjaar
HBO 2e en 3e leerjaar
WO eindstage
studenten van (vak)therapeutische opleidingen zijn tevens van harte welkom om te solliciteren

Je kunt reageren via info@praktijkderegenboog.com

Vrijwilligers:

Voor de schoolvakanties, de zaterdagen, maar ook op door de weekse dagen zijn wij op zoek naar vrijwilligers. Vooral voor het zomerkamp 2018 zijn wij nog op zoek naar mensen die een week willen komen helpen. We zullen een kamp organiseren voor kinderen tot en met 12 jaar en een voor jongeren van 12 jaar en ouder.

De taken van een vrijwilliger kunnen heel uiteenlopend zijn. Het samen organiseren van een leuke dag en het begeleiden van de kinderen is een van de taken. Maar iemand met een specifieke kwaliteit zoals twee rechter handen, vakdocent etc. is heel erg welkom. Wilt u meer weten of heeft u interesse? Neem dan contact op via contact.

Vacatures:

Er is nog ruimte voor een extra vervoerder voor ongeveer 5 tot 15 uur per week. Het betreft een betaalde functie voor iemand met humor, affiniteit met kinderen, plezier in autorijden en een rijbewijs. Voor meer informatie klik hier.

Er is zijn momenteel een aantal openstaande vacatures. Zo zijn wij per direct op zoek naar pedagogische medewerkers voor de groepen, maar zeker ook leerkrachten met ervaring in het speciaal onderwijs worden van harte uitgenodigd om te solliciteren. Tevens zijn wij op zoek naar een gedragswetenschapper. Voor meer informatie kunt u kijken op www.indeed.nl.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op.

Voor meer informatie of het zenden van een open sollicitatiebrief neem contact op via contact.