Vacature & stage & vrijwilliger

Hieronder kunt u zo actueel mogelijke informatie vinden wat betreft stages en vacatures. Voor beiden geldt dat wij open staan voor mensen met een minimale MBO niveau 4 opleiding. Wij zijn niet gebonden aan vaste opleidingen.

Zijn er geen vacatures? Een open sollicitatie is altijd goed.

Stage:

De officiele sollicitatieronde voor het schooljaar 2019/2020 is inmiddels gesloten. Er zijn echter zeer waarschijnlijk nog plekken voor:
 
MBO 2e en 3e leerjaar
HBO 3e leerjaar
studenten van (vak)therapeutische opleidingen zijn tevens van harte welkom om te solliciteren

Je kunt reageren via info@praktijkderegenboog.com

Vrijwilligers:

Voor de schoolvakanties, de zaterdagen, maar ook op door de weekse dagen zijn wij op zoek naar vrijwilligers. Vooral voor het zomerkamp 2018 zijn wij nog op zoek naar mensen die een week willen komen helpen. We zullen een kamp organiseren voor kinderen tot en met 12 jaar en een voor jongeren van 12 jaar en ouder.

De taken van een vrijwilliger kunnen heel uiteenlopend zijn. Het samen organiseren van een leuke dag en het begeleiden van de kinderen is een van de taken. Maar iemand met een specifieke kwaliteit zoals twee rechter handen, vakdocent etc. is heel erg welkom. Wilt u meer weten of heeft u interesse? Neem dan contact op via contact .

We zijn hard op zoek naar mensen die voor en in de zomervakantie willen helpen met onderhoud, verhuizen, schoonmaken etc. Hiervoor zijn een aantal klusdagen gepland. Kom je ook helpen? Klink voor meer informatie hier.

Vacatures:

Er is zijn momenteel een aantal openstaande vacatures:

We zijn per direct op zoek naar :

  • een gedragswetenschapper met affiniteit voor werken met (zeer) complexe zorgvragen en leidinggevende taken. 

Voor na de zomer zijn wij op zoek naar:

  • een 2e gedragswetenschapper
  • iemand die de NSO 3 dagen in de week, eventueel te combineren met de zaterdagopvang of logeeropvang
  • 2 flexibele, zelfstandige pedagogische medewerkers/leerkrachten met affinitet met werken met (zeer) complexe kinderen en/of jongeren

Voor meer informatie kunt u kijken op www.indeed.nl of neem contact op via contact